ΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Ο Ηπειρώτης Θεόκλητος Γιώτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βοΐου με τον συνδυασμό  ‘’Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος’’ του Δημήτριου Κοσμίδη. Γεννήθηκα στην Ήπειρο, το 1962, στην όμορφη Χρυσοβίτσα Μετσόβου. Φοίτησα στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας. Τελειώνοντας την στρατιωτική μου θητεία διορίστηκα ως εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον όμορφο τόπο του Βοΐου και εδώ και 30 και πλέον χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος της φιλόξενης Νεάπολης. Στον  τόπο αυτό παντρεύτηκα με την Μαρία Τόσκα και απέκτησα δύο υιούς. Ιδιαίτερα η δραστηριοποίηση μου στον τομέα της εκπαίδευσης, ήταν μια επιλογή με επίκεντρο τον άνθρωπο και μεγαλύτερο κέρδος την ικανοποίηση να παρακολουθώ ακαδημαϊκή και την επαγγελματική άνοδο και εξέλιξη μαθητών που μου εμπιστεύθηκαν τα πρώτα βήματα και τα όνειρα τους. Στην διάρκεια της σταδιοδρομίας μου είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου έναν έντιμο και δίκαιο άνθρωπο, ικανό να τους εκπροσωπήσει στα δημοτικά δρώμενα και με την βοήθεια τους εκλέχτηκα για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2010 με τον συνδυασμό της κ. Ορφανίδου όπου και διετέλεσα ως Αντιδήμαρχος.

Με ειλικρινά και ξεκάθαρα λόγια, θέλω να σας κάνω γνωστό, πως η κίνηση μου αυτή να είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έγινε γιατί θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στο τόπο μας, θέλω να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουμε με έργα τις ιδέες που έχουμε όλοι μαζί και που σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την μορφή του τόπου μας.

Με τιμή, χαρά και αίσθημα ευθύνης και έχοντας όλη αυτή την εμπειρία  και την γνώση αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό ‘’Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος’’ του Δημήτριου Κοσμίδη, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για ένα Δήμο, πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης. Στο πρόσωπο του βρήκα έναν ικανό, έμπειρο και συνάμα δυναμικό, για τη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής του τόπου μας. Είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε μια Δημοτική αρχή προσιτή σε όλους, με σθένος και σύνεση.

Σας καλώ να με στηρίξετε στην προσπάθεια μου αυτή, γιατί πιστεύω ,μαζί με σας, ότι δικαιούμαστε έναν ακόμα καλύτερο τόπο, καλύτερο Δήμο και καλύτερο αύριο για το Βόΐο.