Στο Τελ Αβίβ ο Δημήτριος Κοσμίδης για ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας

Στο Τελ Αβίβ ο Δημήτριος Κοσμίδης για ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας

Από τις 14 έως και τις 16 Απριλίου 2019 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης βρίσκονταν στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ), για ζητήματα του κλάδου της γουνοποιίας και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση των συνεχόμενων κινημάτων κατά της γούνας προς την κυβέρνηση του Ισραήλ, που σκοπό έχουν να απαγορεύσουν τη χρήση και το εμπόριο της γούνας στην εν λόγω χώρα, αλλά και για τις επιπτώσεις που θα φέρει η ενδεχόμενη απαγόρευση στις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ισραήλ.

Μαζί με τον κ. Κοσμίδη ήταν και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας Ιωάννης Μανάκας, ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Ο.Γ. Ιωάννης Καραβιδάς και η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Στο Τελ Αβίβ ο κ. Κοσμίδης ήρθε σε επαφή με την Ομοσπονδία Επιμελητηρίων (FICC) του Ισραήλ και συγκεκριμένα με τον Διευθυντή Διεθνών Σχέσεων της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Εμπορικών Επιμελητηρίων Ze’ev Lavie, με τον αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Sharon Mermelstein και με τον επικεφαλής του Ισραηλινο- Ελληνικού Εµπορικού Επιµελητηρίου Σάµπυ Μιωνή. Επίσης πραγματοποιήθηκε
συνάντηση με τον Έλληνα Πρέσβη Ηλία Ηλιάδη, αλλά και με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Share this post