Υποψήφια στο συνδυασμό μας η Ξανθίππη Τσίτσα από τη Σιάτιστα

Υποψήφια στο συνδυασμό μας η Ξανθίππη Τσίτσα από τη Σιάτιστα

Θέλω στην αρχή να ευχαριστήσω θερμά τον επικεφαλής του συνδυασμού Ενεργοί Πολίτες για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει σ΄αυτήν την δυνατή ομάδα των φίλων για να δώσουμε ωραίο αγώνα για τον τόπο μας.

Είμαι σίγουρη ότι είμαστε πραγματικά η πιο δυνατή ομάδα γιατί:

–              Αγαπάμε την πόλη και την περιοχή μας.

–              Έχουμε γνώση των προβλημάτων και όσων ενεργειών πρέπει να κάνουμε για να τα λύσουμε.

–              Έχουμε όρεξη και μεράκι για την επόμενη μέρα.

–              Και επίσης έχουμε μεταξύ μας εμπιστοσύνη, διάθεση για συνεργασία και θέλουμε να λειτουργήσουμε μέσα σε κλίμα καλής συνεργασίας και ενότητας.

Σε ότι με αφορά δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω τις δυνάμεις μου για να πετύχουμε μια σημαντική νίκη, πείθοντας τους συμπολίτες μας, τους δικούς μας ανθρώπους, ότι έχουμε τον τρόπο και την δυνατότητα να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την πρόοδο και την προκοπή, να ξαναφέρουμε τη ζωντάνια και την ελπίδα.

Όσοι με ρωτάνε γιατί επέλεξα να είμαι δίπλα στον Δημήτρη Κοσμίδη τους απαντάω ότι έχει αποδείξει έμπρακτα ότι αγαπάει τον τόπο μας.

Σύντομο βιογραφικό της Ξανθίππης Τσίτσα

Η Ξανθίππη Τσίτσα γεννήθηκε και ζει στη Σιάτιστα, όπου τελείωσε και τις βασικές σπουδές της.

Έχει εξειδικευτεί στον τομέα της επεξεργασίας και της εμπορίας γουναρικών , παρουσιάζοντας σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο.

Είναι επαγγελματίας γουνοποιός με έδρα την Σιάτιστα  και κύκλο εργασιών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συμμετέχει σε πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, που έχουν ως σκοπό την αναβάθμιση της ζωής στον τόπο μας και την παραμονή νέων ανθρώπων στην περιοχή μας.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων με το συγκρότημα παραδοσιακών χορών στο οποίο συμμετέχει, προβάλλοντας τον πολιτισμό και τα έθιμα του τόπου μας.

Έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τα κοινά και ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση με την πίστη ότι μπορεί να συμβάλει  για να ζωντανέψει η περιοχή μας και να αναδειχθούν όλα τα πλεονεκτήματα του Βοϊου στους τομείς της γουνοποιϊας, του τουρισμού και της μεγάλης ιστορικής και εθνικής κληρονομιάς.

Share this post