Ομιλία-Προτάσεις του Δήμητριου Κοσμίδη στην δημοτική ενότητα Τσοτυλίου.

Ομιλία-Προτάσεις του Δήμητριου Κοσμίδη στην δημοτική ενότητα Τσοτυλίου.

24/04/2019

Ομιλία Υποψήφιου Δημάρχου Δημήτριου Κοσμίδη

Συνδημότες μου,

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε να βρίσκεστε δίπλα μας στον αγιασμό του εκλογικού μας κέντρου εδώ στο ΤΣΟΤΥΛΙ. Το Τσοτύλι που είναι ένας τόπος αποξενωμένος, πλούσιος σε φυσική ομορφιά και ανεκμετάλλευτος. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να βρίσκομαι σε αυτό τον τόπο και να ξεκινώ από εδώ τον κοινό μας αγώνα. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, πιο ισχυροί από ποτέ συνεχίζουν ενωμένοι με ένα όραμα, ένα σκοπό. ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ. Νιώθουμε έτοιμοι να αναλάβουμε τον Δήμο μας και να τον βελτιώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Γι αυτό, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ την στήριξη σας. Είμαστε μια ομάδα, ικανών ατόμων που νοιάζονται για τον τόπο τους, θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά, από τον μικρότερο στο μεγαλύτερο. Θέλουμε έναν δήμο ΕΝΕΡΓΟ, έναν δήμο ΙΣΧΥΡΟ. Πιστεύουμε ότι το Βόιο θα κάνει τη σωστή επιλογή για ένα καλύτερο μέλλον.

Σε 40 περίπου μέρες θα γίνουν οι εκλογές . Εμείς εδώ και αρκετό καιρό έχουμε επισκεφτεί όλα τα τοπικά διαμερίσματα ξεκινώντας από τον Πεντάλοφο και φτάνοντας μέχρι το Δαφνερό. Συνομιλώντας με αρκετό κόσμο, με προέδρους καταγράφοντας τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.

Για την δημοτική ενότητά Τσοτυλίου και ιδιαίτερα για το Τσοτύλι καταγράψαμε και ανακοινώνουμε ότι:

  • Αναβάθμιση, στήριξη και στελέχωση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Τσοτυλίου. Σίγουρα δεν είναι στο χέρι της Δημοτικής Αρχής να τα κάνει όλα αυτά αλλά μπορεί να ασκήσει πίεση στα κέντρα λήψεις αποφάσεων, πράγμα που ξέρουν πολύ να κάνω ούτως  ώστε  να επιτευχθεί ο στόχο.
  • Αναβάθμιση λαϊκής αγοράς.
  • Αξιοποίηση κτιρίων, ένα μεγάλο θέμα. Πολλά κτίρια αλλά τα περισσότερα ερημωμένα. ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΔΟΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ για ανθρώπους με ALZHEIMER στο Δρουμοσόγλειο κτίριο. Ιδρύουμε ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ του Δήμου στο Αμαξοστάσιο.
  • Αξιοποιούμε τις εγκαταστάσεις , για μένα από τις καλύτερες στο Βόιο. Εξαιρετικό γήπεδο, υπέροχο κλειστό γυμναστήριο. Ξέρουμε τον τρόπο, πώς να γεμίσουμε με αθλητικές δραστηριότητες. Το έχουμε αποδείξει. Είναι για μας εύκολο να το επαναλάβουμε.
  • Ατελείωτοι πανέμορφοι προορισμοί. Πέτρινα γεφύρια, μοναστήρια, οικισμοί, φράγματα, μοναδικές διαδρομές περιμένουν χρόνια τώρα να αναδείχνουν.
  • Δρομολογούμε καταρχάς εσωτερικό τουρισμό ώστε να γνωρίσουμε εμείς πρώτα τον τόπο μας και ταυτόχρονα να προωθήσουμε και να κάνουμε την περιοχή μας πόλο έλξης τουριστών.
  • Προτεραιότητα μας επίσης η αποκατάσταση Της εσωτερικής οδοποιίας σε πολλά σημεία είναι ορατή η εγκατάλειψη και η απαξίωση των ανθρώπων που για να μπουν στο σπίτι τους σε μια πόλη όπως το Τσοτύλι να είναι χωματόδρομους.
  • Αγροτική οδοποιία
  • Βιολογικός καθαρισμός. Είναι η τελευταία πόλη του Δήμου μας αλλά η πρώτη που είχε μελέτη, η οποία ακόμη περιμένει στα συρτάρια για να δημοπρατηθεί.

Κύριες και κύριοι, όσα είπα πριν είναι αυτονόητα που σε μια νορμάλ κοινωνία δεν θα έπρεπε ούτε καν να τα συζητάμε και ΕΜΕΙΣ να τα εξαγγέλλουμε σαν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε έναν ισχυρό δήμο .

Share this post