Συνέντευξη εφ όλης της ύλης υποψηφίου Δημάρχου Κοσμίδη Δημήτρη

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης υποψηφίου Δημάρχου Κοσμίδη Δημήτρη

Θέλουμε τους πολίτες ενεργούς για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο ισχυρό” Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου, Δημήτρης Κοσμίδης μιλώντας στην εκπομπή του flash “στο κόκκινο” για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και το όνομα του συνδυασμού του , Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος. Έκανε εκτενή αναφορά στα ζητήματα που σήμερα απασχολούν τους Βοΐώτες και “ξεδίπλωσε” το όραμα του για το αύριο του τόπου. Για τον Κλεισθένη 1 σημείωσε ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στην αυτοδιοίκηση , τάχθηκε υπέρ των μεταρρυθμίσεων που θα φέρει και πρόσθεσε ότι δεν θα δεχτεί στήριξη ή χρίσμα από κανένα κόμμα.
Ο κ. Κοσμίδης τόνισε ακόμη ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού του θα αποτελέσει και τη δέσμευση έναντι των Δημοτών, βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας από ομάδα συνεργατών και θα είναι έτοιμο προς δημοσιοποίηση στα τέλη Ιανουαρίου.
Σε ερώτηση τι απεχθάνεται περισσότερο είπε το ψέμα , Δήμαρχος ή Επιχειρηματίας;; επεσήμανε Επιχειρηματίας Δήμαρχος, προκειμένου να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα της εξωστρέφειας που χρειάζεται το Βόιο.
Βάζετε κρασί στο νερό σας ρωτήθηκε επίσης ο Δημήτρης Κοσμίδης για να απαντήσει .. συνέχεια !

Share this post