Υποψήφια στο συνδυασμό μας η Ιωάννα-Μαρία Σερέφα από τη Σιάτιστα

Υποψήφια στο συνδυασμό μας η Ιωάννα-Μαρία Σερέφα από τη Σιάτιστα

Με ιδιαίτερη τιμή δηλώνω υπεύθυνα, τη συμμετοχή μου στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού << Ενεργοί Πολίτες >>.

Κινητήριος δύναμη για την απόφαση μου αυτή, βρίσκεται ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο οποίος με παρότρυνε να δράσω ενεργά για το μέλλον του τόπου μας. Υποστηρίζω απόλυτα τις θέσεις του και κρίνω απαραίτητη τη συμμετοχή του σε αυτές τις εκλογές καθώς ο δήμος μας χρειάζεται πρόσωπα που έχουν όραμα και ελπίδα για το κοινό καλό.

Σε μια κοινωνία που όλα είναι ρευστά και αβέβαια, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, να δράσουμε ενεργά και να μην μείνουμε αμέτοχοι και στάσιμοι στις εξελίξεις που έρχονται. Είναι άκρως ενθαρρυντική η απόφαση του κ. Κοσμίδη να δώσει βήμα και χώρο στους νέους που έχουν στόχο για ένα καλύτερο αύριο.

Ως νέα πολιτικός επιστήμονας , νιώθω την ανάγκη να προσφέρω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου.

Βιογραφικό σημείωμα

Η Ιωάννα-Μαρία Σερέφα, κατάγεται από τη Σιάτιστα. Γεννημένη το 1995, είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας Σερέφα. Αποφοίτησε το 2018, από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την πρακτική της στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το έτος 2016, όπου συμμετείχε στην παρακολούθηση των περιφερειακών συμβουλίων και μελέτησε και εργάστηκε πάνω στο επιχειρησιακό και αναπτυξιακό σχέδιο της περιφέρειας. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμινάρια, όπως ημερίδα με θέμα <<Δημόσιο χρέος και ανθρώπινα δικαιώματα>> από το Ίδρυμα διεθνών νομικών μελετών, σεμινάριο με θέμα <<συμβολή πολιτικής επιστήμης και των νέων πολιτικών επιστημόνων στο πολιτικό αύριο της χώρας >> από το πανελλήνιο συνέδριο πολιτικών επιστημών κ.α. Είχε ενεργή εθελοντική δράση και πολιτική ενασχόληση καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της. Εκπόνησε εργασίες με θέματα κυρίως της πολιτικής επικαιρότητας. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιπέδου Proficiencyκαθώς και γνώσεις Η/Υ.

Share this post